Kuortaneen liikuntamaailma kutsuu!

Halusitpa sitten majoittua, ruokailla, liikkua tai kokea rentouttavan elämyksen Kuortaneenjärven rannalla, löydät laajasta tila- ja palveluvalikoimastamme mieleisesi ratkaisun.

Liikuntatilat ja -palvelut ovat Kuortaneella vailla vertaa. Liikuntatiloja on runsaasti niin katon alla kuin taivasallakin - on keli siis mikä tahansa, aina löytyy vaihtoehtoja. Voit nauttia liikunnasta upeissa sisähalleissamme, Aholankankaan mänty-metsäisessä maastossa ja ulkokentillä.
Kuortaneenjärvi kutsuu uimaan, vesileikkeihin tai vaikka hiihtämään. Voit liikkua ohjatusti tai omatoimisesti, myös rentoutuminen ja lepo ovat sallittuja!

Useat sisähallimme tarjoavat runsaasti tiloja liikkumiseen. Halleista monipuolisin ja suurin on Kuortanehalli. Erikoisuuksina mainittakoon päärakennuksen hohdokas keilahalli sekä upea liikuntasali peileineen. Uimahalli allaosastoineen ja spinningsaleineen, jäähalli, urheiluhalli ja pallohalli täydentävät tarjontaa. Kuntosaleja Urheiluopistolta löytyy kaksi. 

Oheispalveluita ja elämyksiä lomiin, kokousohjelmiin, virkistys- ja työhyvinvointipäiviin on tarjolla runsaasti. Tutustu tarjontaamme ja valitse mieleisesi!


Tarkistathan tarvittaessa
aukioloajat

 

 

Ota yhteyttä