Etusivu » Vapaa-aika ja hyvinvointi » Aikuiset » Hyvän Olon kurssit » Liikuntapapin hyvinvointikurssit » Seurakunnat Rennosti Raameihin

Terve sielu terveessä kehossa

Rennosti Raameihin kursseilla pääset hankkimaan askelmerkit pysyvään elämäntapamuutokseen rennossa porukassa liikunnasta ja hyvästä olosta nauttien!

Rennosti raameihin- ohjelman tavoitteena on löytää aikaisempaa rennompi ja tuloksellisempi ote painonhallintaan, arkiliikunnan lisäämiseen, riittävästä palautumisesta huolehtimiseen, ja tätä kautta jaksamisen lisäämiseen. Nämä kaikki yhdessä mahdollistavat meille terveellisemmän elämän.

Hyvinvointi ja jaksaminen kirkon työssä
Kirkon työtä ja siinä jaksamista on tutkittu viime vuosina paljon. Työilmapiiristä ja työntekijöiden voimavaroista on huolestuttavia tutkimustuloksia. Ennaltaehkäisy sekä työyhteisön että yksittäisen työntekijän paremman jaksamisen edistämisessä on keskeisessä roolissa.

Kirkon Elämäni kuntoon-kurssit ja erilaiset ASLAK-kuntoutukset ovat kysyttyjä, mutta kirkostamme puuttuu ennaltaehkäisevät työhyvinvointikurssit. Siksipä räätälöimme uuden kurssin osaksi urheiluopiston kurssivalikoimaa ja ensi vuonna järjestämme pilotin Seurakunnat Rennosti Raameihin -kurssista.

Kuortaneen Urheiluopisto on toteuttanut Rennosti Raameihin -kursseja jo vuodesta 2008 ja kurssit ovat olleet todella pidettyjä. Elämäntaparemontin ei tarvitse tuntua pahalta ja kurssilla pyritään tekemään vain sellaisia elämäntapamuutoksia, joista Sinä voit pitää kiinni viikkoja, kuukausia ja vuosia.

Jokainen meistä on itsensä paras asiantuntija sen suhteen, mitkä ovat minun raamini, mihin pyrin ja mitä tavoittelen. Kurssilta saadut liikkumisen-, ravinnon - ja painonhallinnan eväät auttavat Sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi.

Seurakunnat Rennosti Raameihin- kurssilla on mukana myös Kuortaneen oma liikuntapappi Eeva-Liisa ”Epsu” Helle. Hän kulkee kurssin mukana juttukaverina ja tukena ja hänen roolinsa on mukana myös kurssin sisällöissä.

LÄHDE MUKAAN KURSSILLE – SEURAKUNNAT RENNOSTI RAAMEIHIN ODOTTAA JUURI SINUA. ME AUTAMME SINUA KOHTI PAREMPAA JAKSAMISTA!

 
Ilmoittaudun Seurakunnat Rennosti Raameihin –kurssille


Nimi
Seurakunta
Ikä
Katuosoite
Postinumero ja paikkakunta
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Olen...


Paina seuraavaksi Lähetä -nappia. Saat vahvistuksen lähettämisen onnistumisesta sivun alareunaan.
   

Nettikauppa

YHTEISTYÖSSÄ

 

Kuortaneen Urheiluopisto  

Opistotie 1  

63100 KUORTANE   

  

reception@kuortane.com 

(06) 5166 111  


 

Vastaanotto avoinna 

Ma-pe
8.00-20.30

La
8.00-17.00

   Su   8.30-16.00